Srdečně Vás zveme na Právnický ples 2022 Spolku českých právníků Všehrd

V sobotu 26. března 2022 se po roční pandemické odmlce znovu koná jedna z nejvýznamnějších společenských událostí roku pro právnickou obec i širokou veřejnost – Právnický ples Spolku českých právníků Všehrd.  Znovu tak obnovujeme tradici této společenské akce. Těšit se můžete nejen na tanec v secesním Obecním domě v Praze.

Právnický ples 2022
Kdy: 26. března 2022 od 19 hodin
Kde: Obecní dům v Praze

Ples pořádá Spolek českých právníků Všehrd ve spolupráci s Právnickou fakultou Univerzity Karlovy, pod záštitou předsedy Ústavního soudu JUDr. Pavla Rychetského, dr. h. c., Mgr. Jana Chabra, radního hl. m. Prahy a prof. MUDr. Mileny Králíčkové, Ph.D., rektorky Univerzity Karlovy.

Připraven je bohatý kulturní program:

Smetanovu síň již tradičně roztančí Západočeský symfonický orchestr Mariánské Lázně, nejstarší symfonický orchestr v českých zemích. Následován bude Orchestrem Karla Vlacha, se kterým vystoupí Leona Machálková.

Dále vystoupí skupina Top Dream Company, kterou znají hosté už z posledního ročníku, elektrické smyčcové Trio Inflagranti, tradiční Cimbálovka a skupina Party Leaders.

A pro ty z Vás, kteří si budou chtít odpočinout od tance bude připravena oblíbená Burzovní hra pořádaná ve spolupráci s Českomoravskou komoditní burzou Kladno.

Celým večerem bude provázet moderátorka Terezie Tománková.

Více informací naleznete na webových stránkách https://ples.vsehrd.cz nebo na facebookové události akce (https://fb.me/e/1o1r42WnX)
Více informací o prodeji lístků naleznete na www.ticketstream.cz/akce/pravnicky-ples-130346 .

Tato společenská událost byla vždy příležitostí, při které se setkávali kolegové, přední osobnosti české advokacie, justice, právnických profesních komor, akademické obce i veřejného života. Svoji tradici Právnický ples započal již 14. března 1870 a od té doby sleduje osud Spolku i české národní dějiny. Ačkoli byla tradice Právnického plesu vícekrát přerušena, a to naposledy v posledním roce, nikdy však nezanikla, a tím je mezi podobnými událostmi unikátní a vzácná.
Těšíme se opět na viděnou!

Zdroj: Spolek českých právníků Všehrd

Plakát Právnického plesu 2022: /Soubory/Pravnicky ples 2022.pdf