PRÁVNÍK ROKU 2007

Soudcovská unie ČR se účastní na přípravách dalšího, celkově již třetího ročníku soutěže Právník roku. Akce, jak nám sdělili organizátoři, „míří pomalu do cílové rovinky“.
Následující informace čerpáme z Bulletinu advokacie: „Ještě stále jsou přijímány průběžné nominace na tituly Právník roku (v kategorii Talent roku je třeba práci odevzdat organizátorům do 30. října 2007 – pozn. red.: tento termín v době vydání tohoto čísla časopisu Soudce již uplynul – ostatní kategorie jsou otevřené až do 15. prosince 2007).
Organizační štáb soutěže pracuje na společenském programu galavečera, tentokrát premiérově pořádaného v hlavním městě českého justičního světa – v Brně. Večer 25. ledna 2008 přivítá zástupce všech právnických profesí, představitele nejvyšších justičních orgánů, ministerstva spravedlnosti, moci zákonodárné i výkonné čtyřhvězdičkový hotel BOBYCENTRUM.
Slavnostní vyhlašování letošních nositelů titulu Právník roku 2007 bude probíhat v obrovské Laser Show Hall, která se posléze změní v jeden z několika tanečních parketů.
V dalších sálech hotelu BOBYCENTRA bude znít hudba k poslechu i k tanci a doufáme, že i k dobrému jídlu a pití.“
 
Jak získat vstupenky
Kapacita LaserShow Hall v BOBYCENTRU v Brně, kde bude slavnostní vyhlášení výsledků soutěže probíhat, je omezená. Máte-li chuť přijet se do Brna pobavit (+výhodně se tu ubytovat a strávit tak eventuálně i příjemný celý víkend), rezervujte si včas a jednoduchým systémem vstupenky. Vyhnete se tomu, že slavnostní vyhlašování budete sledovat z přilehlých chodeb hotelu na plazmových obrazovkách tak jako část návštěvníků loňského ročníku v TOP HOTELU Praha. K rezervaci vstupenek využijte hromadného formuláře určeného pro objednávku za celou sekci Soudcovské unie nebo za celý soud, kterou poštou odešlete na adresu: Soudcovská unie České republiky, Ovocný trh 14, P.O. Box 210, 110 01 Praha 1, nebo faxem na číslo 221 093 396, nebo objednejte telefonicky na čísle 221 093 397. Pokud si nechcete znehodnotit svůj výtisk časopisu, využijte uvedený formulář v elektronické podobě na adrese www.soudci.cz
 
V každém případě ne-opomeňte uvést jméno, příjmení a spojení na kontaktní osobu. Vyplněný formulář zašlete e-mailem na: kancelar@soudci.cz  nebo vytištěný na adresu Soudcovské unie do 4. ledna 2008. Vstupenky v ceně 200 Kč/ks plus poštovné a manipulační poplatek budou zasílány na vámi uvedenou adresu poštou na dobírku v průběhu ledna 2008.
 
Jak se výhodně ubytovat v Brně?
Pro ty z vás, kteří budete chtít v Brně přenocovat, případně si tu svůj pobyt prodloužit na celý víkend, jsou díky České advokátní komoře dojednány výhodné podmínky ubytování, které budou garantovány do 20. prosince 2007 v hotelích BOBYCENTRUM a SLAVIA v Brně. Ubytovací formuláře (naleznete na straně 33 časopisu Soudce 11/2007 nebo na www.cak.cz ) po vyplnění zasílejte na adresy na nich uvedené, event. si ubytování rezervujte telefonicky či faxem na spojeních, která jsou ve formulářích uvedena.
Po 20. prosinci 2007 již nelze garantovat kapacitu ani zvýhodněné ceny. Ubytování si hradí účastníci galavečera individuálně.
 
Text  je publikován v časopisu SOUDCE 11/2007 ( str. 32)


Copyright © SOUDCOVSKÁ UNIE ČR 2011