Další informace

S hlubokým zármutkem oznamujeme, že naše řady opustila dlouholetá členka, soudkyně Městského soudu v Praze, JUDr. Ludmila Krišlová. Stavovské sdružení českých soudců v minulých létech úspěšně zastupovala ve výkonném výboru správní rady MEDELu (evropské asociace soudců a státních zástupců za demokracii a svobodu). S úctou vzpomíná Soudcovská unie ČR.

Vážení hosté, milé kolegyně, vážení kolegové, před třemi lety jste mi dali důvěru, abych vedl naši Unii a nadešel čas skládání účtů. Jaké byly priority současného vedení Unie a co se povedlo uskutečnit? Či spíše, k čemu se nám povedlo přiblížit. A protože k Vám nemluvím jen jako odcházející prezident Unie ale i jako kandidát na další volební období, představím Vám i své vize do budoucnosti.

Soudcovská unie ČR zaslala Kanceláři Václava Havla a Kanceláři prezidenta republiky kondolenci k úmrtí Václava Havla.

Podle § 17, odst. 4 Stanov Soudcovské unie ČR svolávám na 14. a 15. října 2011 Shromáždění zástupců Soudcovské unie České republiky.

Vážení návštěvníci webových stránek Soudcovské unie ČR, dovolujeme si Vás upozornit, že od úterý 9. srpna 2011 probíhá zkušební provoz nové podoby webových stránek SU ČR. Omlouváme se za případné technické problémy. Děkujeme za pochopení. Kancelář SU ČR

Vážené kolegyně, vážení kolegové, Česká advokátní komora – regionální představitel pro Jihočeský kraj si vás a vaše rodinné příslušníky dovoluje co nejsrdečněji pozvat na 1. ROČNÍK TURNAJE V BEACH VOLEJBALE

Slavnostní vyhlášení výsledků uzavřelo v pátek 25. ledna 2008 třetí ročník celojustiční soutěže Právník roku 2007. V brněnském Bobycentru se při této příležitosti sešlo téměř dva tisíce právníků (advokátů, soudců, státních zástupců, notářů, exekutorů, podnikových právníků), společně se špičkami české justice a představiteli veřejného a politického života. Do Právnické síně slávy byla uvedena za celoživotní přínos právu první porevoluční ministryně spravedlnosti, bývalá předsedkyně ČNR a advokátka JUDr. Dagmar Burešová.

Obrazově se vracíme k Zimním justičním hrám, které se uskutečnily 9. až 11. ledna 2008 ve Špindlerově Mlýně.

Pohodové Vánoce a úspěšný vstup do roku 2008

Ve dnech 28. až 30. května 2007 se ve Špindlerově Mlýně uskutečnil první ročník Sportovních her justice. Zorganizovaly ho Nejvyšší státní zastupitelství ČR ve spolupráci s Exekutorskou komorou ČR. Účastnili se pracovníci Ministerstva spravedlnosti ČR, soudci, exekutoři, státní zástupci, notáři a advokáti, kteří soutěžili v nejrůznějších sportovních disciplínách. Několika fotografiemi připomínáme tuto sportovní justiční událost.